Баба Ванга е смятана за най-великата пророчица на хилядолетието.  Тя е

...
Баба Ванга е смятана за най-великата пророчица на хилядолетието.  Тя е
Коментари Харесай

Опасната троица: трите зодии, с които Ванга не е искала да контактува

Баба Ванга  е считана за най-великата пророчица на хилядолетието. 

Тя е била мощно сетивна жена, която възприема света по друг, може би даже по-добър, метод. 

Има хора, които имат вяра, че тя е част от висшата мощ и познание. А ние можем единствено да ѝ благодарим, че показа с нас всичко това. 

Години след гибелта ѝ изникват какви ли не обстоятелства към нейната личност - едни доказани, други не. Но постоянно е забавно, когато се опитваме да надникнем малко повече зад забавната ѝ персона, обгърната в тайнственост.

Българската пророчица изпитвала благоговение от хора с избрана аура и тя се стремяла да понижи оптимално контактите с тях. Голямо съвпадане се оказвал фактът, че всички тези хора били от едни и същи 3 зодии. Това настояват източници, базирайки се на хора, които са били на посещаване при нея.

Тя казвала, че представителите на тези зодии имали особена сила, която не й работила добре и по тази причина опитвала да поддържа връзка с тях колкото се може по-малко. Но това не означавало, че ги гонела. Просто Ванга имала навика да вика хората, събрали се пред дома й – някои пускала, други не, с цел да не я натоварват, в допълнение. Това станало най-отчетливо в последните години на земния й път.

За представителите на три зодии Ванга казвала, че са под отбраната на висши сили и мъчно й се разкриват тайните им. Считала ги за евентуално рискови. Имали смесени сили, а постоянно съчетавали разум с нелепост и никой не знаел кое ще надделее, по тази причина и не смеела доста да се бърка в делата им. Но кои са въпросните три зодиакални знака?



 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР